Vi tilbyder

Henrik Noppenau Lytzen

Stifter og indehaver af QA Plast

 

QA Plast ApS

Følg os og hvad vi laver på både Linked-in og facebook. Her vil man se billeder og små historier fra igangværende og afsluttede opgaver.

Hvad kan vi tilbyde jer?

Plastsvejsning

Vi tilbyder svejsning i plastik i alle gængse plasttyper fx PE, PP, PVC, PVDF, ABS etc. Hvis i er i tvivl om det materiale i har er muligt at svejse, så kontakt os og vi hjælper jer videre.

Vi kan svejse med flere forskellige metoder, varmluftsvejsning, ekstrudersvejsning, stuksvejsning, muffesvejsning etc. Typen af svejsemetode vil altid afgøres af opgaven og hvad som passer bedst hertil for at opfylde jeres behov bedst muligt.


Montage

Vi udfører flere former for montage men vi er specialister i opbygning og montering af tanke on site - også hvor pladsen er trang!

Montering og konstruering af kompleks rørføring tilpasset forskellige typer anlæg. 


Værkstedsarbejde

Produktion af manifolde, rørføring, tanke og kar kan laves fra eget værksted og leveres, eventuelt monteres, hvorend i måtte ønske det.


Reparationsarbejde

Har i fx en dieseltank, marksprøjte, vandtank, etc. som er revnet eller blevet utæt så giv os et kald og vi finder en løsning sammen.
Hvad siger kunderne?

Henrik fra QA Plast er en meget behaglig samarbejdspartner som altid er indstillet på at finde en løsning på de udfordringer som opstår. 

Han udfører et flot kvalitetsarbejde og holder hvad han har lovet til aftalt tid.

Henrik Vestergaard - Processing Danmark

Copyright @ All Rights Reserved